Terug naar kantoor, hoe pakken we dat aan?

Anderhalf jaar lang hebben veel kantoren amper mensen kunnen ontvangen. Er werd veel thuis gewerkt en we zijn bijna vergeten hoe het is om weer op kantoor aan de slag te gaan. En dus is het goed om een beetje voor ogen te hebben wat er allemaal bij komt kijken voor mensen die na lange tijd de bal weer oppakken en de gang naar hun kantoor maken. Daarom; hoe pak je dit eigenlijk aan? En is het misschien tijd om iets helemaal anders aan te pakken?

Vul de voorraadkasten aan

Koelkasten en voorraadkasten zullen angstig leeg zijn na anderhalf jaar stilte. Daarom is het verstandig om eerst even een tripje naar de groothandel te maken. Koffie, koek, fruit, frisdrank, noem het allemaal maar op. Als je je collega’s eindelijk weer eens in de ogen mag kijken, is het fijn om te weten dat ze allemaal weer kunnen genieten van een goede bak koffie.

Maak het kantoor goed schoon

Voordat iedereen weer binnen wandelt, is het verstandig om eens even goed met de poetsdoek in de weer te gaan. Immers; als er lange tijd weinig is gebeurd, gaat er overal stof en aanslag zitten. En wat je niet wilt, is dat iedereen terugkomt in een vies kantoor. Daarom loont het de moeite om eens even goed de handen uit de mouwen te steken voordat je de deuren weer open gooit. Het maakt je kantoor tot een prettige plek, waar het fris ruikt en waar iedereen weer vol goede moed aan de slag kan gaan. 

Maak een plan voor eventuele nieuwe werknemers

Niet iedereen zal zo bekend zijn met je kantoor als jij. Het kan heel goed zijn dat je in de loop van de tijd nieuwe werknemers hebt aangenomen die nog helemaal niet op kantoor zijn geweest. Zorg er daarom voor dat er een plan is voor deze mensen, zodat ze zich volledig welkom voelen. Leid ze rond, stel ze voor en zorg ervoor dat ze zich thuis voelen. Ook een korte uitleg van de ins & outs van je kantoor zal zeer op prijs gesteld worden. Op die manier krijgt ook de nieuwe werknemer een vliegende start en zal hij of zij zich snel gemakkelijk en thuis voelen.

Zorg ervoor dat men niet de hele dag stilzit

De hele dag zitten. Het is een beetje wat je doet op kantoor, maar dat hoeft niet per se. Misschien is de terugkeer naar kantoor juist wel het beste moment om het anders aan te pakken. Verruil je traditionele bureaus voor bureaus waar je aan kan staan, of zorg ervoor dat iedereen om de twee uur even een stukje wandelt. Het maakt het kantoorleven een stuk gezonder als men de kans heeft om af en toe even wat te bewegen. 

Al met al zal het soms een beetje onwennig zijn om weer op kantoor te werken, maar als je je kantoor zo uitnodigend mogelijk maakt, is die drempel voor iedereen zo laag mogelijk en is het voor iedereen een fijne ervaring. 

De ideale barbecue voor op locatie

De warmere temperaturen liggen weer om de hoek, wat betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijks terugkerende barbecue. Ieder jaar geniet iedereen wel minstens een keer of twee van een goede, gezellige barbecue en ook dit jaar, na alles wat er is gebeurd, kunnen mensen die goed gebruiken. Het maakt dus niet uit waar je de barbecue organiseert, met wie je bent of wat dan ook. Op veel verschillende plekken kunnen namelijk barbecues worden georganiseerd en hier lees je hoe.

Standaard, maar praktisch

De meeste barbecues vinden thuis plaats of op de camping tijdens een camping bbq. Als je op de camping bent, ben je misschien wel in bezit van een barbecue, maar mocht dit niet zo zijn, dan kun je via de Barbecueboer een barbecue regelen. Hierna lees je wat er allemaal bij komt kijken als je bij de Barbecueboer een barbecue bestelt. En nee, je bestelt niet alleen een barbecue, maar ook het vlees en allerlei lekkernijen erbij. Ook kun je bij de Barbecueboer terecht voor het organiseren van een bedrijfsbarbecue. Wat je allemaal zoal voor lekkers kunt krijgen, dat lees je aan het einde. 

Geef het werk uit handen

Het werk uit handen geven klinkt misschien wat apart, maar eigenlijk is het heel praktisch. Bij de Barbecueboer kun je namelijk een volledig ‘barbecuepakket’ aanschaffen, mogelijk te bestellen vanaf 5 personen. De Barbecueboer levert een gasbarbecue, borden, bestek en nog eens al het eten! Het enige wat jij en je gasten hoeven te doen, is genieten van het heerlijke eten. Opruimen? Dat hoef je ook niet op je te nemen. De Barbecueboer zorgt er namelijk ook voor dat, op overleg over wanneer, de barbecue en alle afwas weer wordt opgehaald waarnaar zij ervoor zorgen dat het weer spik en span wordt. Dit klinkt toch echt ideaal?

Allerlei lekkers

De Barbecueboer beschikt over verschillende bbq-pakketten en wanneer jij een bbq organiseert, kun je een van deze pakketten kiezen of meerdere pakketten met elkaar combineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het basis barbecue pakket, beef en steak barbecue pakket of het vis en gamba barbecue pakket. Dit zijn drie van vele soorten bbq-pakketten van de Barbecueboer. Tijdens het organiseren van een bedrijfsbarbecue heb je waarschijnlijk te maken met een grote groep mensen en is het misschien dan de vraag wie de barbecue daadwerkelijk in gebruik gaat nemen. Mocht dit niet op iemand zijn takenlijstje staan, dan kun je bij de Barbecueboer zelfs een kok inhuren die het vlees tijdens het feest bereidt. Zo geef je daadwerkelijk alles uit handen, maar kun je wel volop genieten van het feest.

winterbarbecue organiseren

7 tips voor het organiseren van een winterbarbecue

Ben jij een échte liefhebber van barbecueën? Dan heb je er vast weleens aan gedacht om een winterbarbecue te organiseren. Je hoeft echt niet te wachten tot de zomer om de barbecue aan te steken. Ook bij koude winterse temperaturen kun je perfect barbecueën. Wij geven hieronder 7 tips voor het organiseren van een geslaagde winterbarbecue!

1. Zorg voor extra warmte

Om maximaal te kunnen genieten van het lekkere eten is het van belang dat gasten het niet koud hebben. Daarom is het essentieel om terrasheaters en vuurkorven te plaatsen. Die zorgen voor extra warmte tijdens het eten. Tevens zorgen ze ook voor extra sfeer. Ook erg leuk is het voorzien van je gasten met kussens en dekentjes, zodat ze er lekker warm en gezellig bij kunnen zitten.

2. Back-up plan bij slecht weer

In de zomermaanden kun je vaak een barbecue organiseren zonder na te denken over het weer en wat te doen bij neerslag. Bij een winterbarbecue is dit anders: het is dan juist ontzettend belangrijk om een back-up plan te hebben. Zorg ervoor dat je altijd overdekt verder kunt eten. Zet een partytent in de tuin of ga binnen eten.

3. Duidelijke uitnodiging

Als je gasten uitnodigt voor een barbecue in de wintermaanden, dan is het erg belangrijk om te zeggen dat het om een winterbarbecue gaat. Maak daarbij duidelijk dat ze zich warm moeten aankleden. Dit voorkomt koukleumen tijdens het eten. 

4. Voorkom koude wind op de bbq

Wist je dat koude wind dat op je barbecue blaast de temperatuur kan beïnvloeden waardoor het vlees minder snel gaart? Het is dan ook van belang om de bbq uit de wind te plaatsen. Bij een barbecue met gesloten deksel heb je minder last van dit probleem.

5. Voldoende brandstof

Hoe groter het temperatuurverschil tussen de barbecue en buitenlucht, des te meer brandstof er nodig is om de barbecue op temperatuur te houden. Let er daarom op dat je genoeg brandstof in huis hebt. Je kan maar beter een zak kolen of fles propaangas achter de hand hebben.

6. Seizoensgroenten

Hoe leuk is het om tijdens de winterbarbecue te gaan voor groenten die horen bij het winterseizoen. Denk bijvoorbeeld aan paddestoelen, wortelen, prei, rodekool, pastinaak, spruiten, schorseneren en noem zo maar op. Maak een lekkere salade met deze winterse seizoensgroenten of grill ze op de bbq.

7. Sfeerverlichting

Maak je tuin gezellig met kaarsen, led snoeren, lampionnen en misschien zelfs een tuinkachel. Tijdens wintermaanden is het vroeg donker, waardoor je maar beter voldoende sfeerverlichting kunt ophangen.

Verschillende soorten bieren uitproberen? Dat doe je zó

Ben je een ware liefhebber van bier? En vind je het ook leuk om verschillende soorten bier uit te proberen? Dan mag je tegenwoordig in je handjes wrijven. Door de jaren heen zijn er namelijk meerdere soorten biertjes op de markt gekomen. Dit varieert van alcoholvrije biertjes tot aan unieke tripel biertjes. 

Zou je graag nóg meer soorten bier uit willen proberen? Dan heb je daar meerdere mogelijkheden voor. Meerdere mogelijkheden waarmee je het bierarsenaal in jouw voorraadkast mee uit kunt breiden.

Ga zelf bier brouwen!

Vind je het leuk om zelf de handjes uit de mouwen te steken? En lijkt het je ook leuk om zelf bier te brouwen? Dan doe je er verstandig aan om een bierbrouw pakket te bestellen. Met een dergelijk pakket kun je allerlei soorten bieren zélf maken. Volledig naar jouw eigen smaak dus. Het leuke hieraan is dat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan, waarna je van de unieke smaken kunt genieten. 

Ga naar een speciaal biercafé

Ook is het mogelijk om naar een speciaal biercafé te gaan. Dit is een café waarin soms wel honderden soorten biertjes geschonken worden. je kunt hierbij denken aan biertjes van de tap, maar ook aan allerlei speciaal biertjes. Juist dankzij het uitgebreide aanbod ben je in staat om veel verschillende soorten bieren uit te proberen. Ondertussen geniet je ook nog van de gezelligheid in een dergelijk biercafé.

Ga regelmatig naar het buitenland

Als je écht unieke bieren uit wilt proberen, zou je eigenlijk naar het buitenland moeten gaan. In Tsjechië drinkt men bijvoorbeeld heel ander bier dan in Spanje. Door naar meerdere landen te gaan, kun je echt meerdere soorten bieren uitproberen. Bieren waarvan de smaken in ieder geval ongekend uiteenlopen. 

Wat is voor jou de beste optie?

Op welke manier wil jij verschillende soorten bieren uitproberen? De keuze is aan jou. Opvallend is in ieder geval dat meer en meer mensen zelf bier brouwen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar je bepaalt hierbij ook nog de smaak van het bier. Des te vaker dit doet, des te bedrevener je hier in wordt. Dit merk je dan ook terug aan de heerlijke smaak van het door jou gebrouwen bier!

De lekkerste vormen van catering

Het organiseren van een bijeenkomst of feest is voor veel mensen erg lastig. Zo is eten vaak een gevoelig puntje. Je hebt bij vele bijeenkomsten te maken met vele mensen. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak, eigen voorkeuren en eigen eetregels. Om voor iedereen een geslaagde maaltijd te verzorgen kan een lastig karwei zijn. Gelukkig zijn er vele verschillende vormen van catering. In dit blog worden de lekkerste vormen van catering op locatie behandeld en wordt uitgelegd op welke feesten of bijeenkomsten deze het best uit de verf komen.

Buffet

Een buffet is één van mijn persoonlijke favorieten. Het buffet kan op verschillende sitauties ingezet worden. Zo kan een buffet erg lekker zijn tijdens een Open dag voor de werknemers, maar ook tijdens een informelere bijeenkomst. Het grote voordeel van een buffet is dat iedereen kan pakken waar hij of zij zin in heeft. Zo weet je zeker dat iedereen eet waar die behoefte aan heeft. Daarnaast is het gegarandeerd dat iedereen zijn maag voldoende kan vullen. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de cateraar die je kiest.

Barbecue

Een andere optie van catering kan zijn om te gaan barbecueën. Iedereen kent barbecueën en doet dit ook regelmatig. Iedereen weet dat barbecueën zorgt voor een goede combinatie tussen gezelligheid en heerlijk eten. Aangezien je vaak een poosje moet wachten tot er een stukje vlees klaar is heb je alle tijd om ondertussen goede gesprekken aan te gaan. Een barbecue is ideaal voor informele bijeenkomsten. Denk aan een bedrijfsfeest, of een afsluiting van een school- of werkjaar. Het is natuurlijk wel van belang dat er goed weer is, dit is misschien wel de belangrijkste factor voor een geslaagde barbecue.

Hapjes

Als je opzoek bent naar iets kleiners dan kun je ook kiezen voor hapjes. Een cateraar inhuren om lekker hapjes te verzorgen zorgt ervoor dat alle aanwezigen tevreden zijn. Hapjes uitdelen kan ideaal tijdens een diploma-uitreiking of tijdens een ander soort formele bijeenkomst. Je kunt kiezen uit verschillende soort hapjes, het is maar net wat de gelegenheid schikt. Een tip is dat je tijdens het zoeken naar een cateraar goed onderzoek doet naar de cateraar. Zo wil je natuurlijk dat alles zo goed mogelijk geregeld is.

BBQ op locatie wordt de nieuwste trend in de cateringwereld

Als mensen denken aan het woord ‘Catering’ zullen niet snel denken aan een BBQ op locatie. Maar tegenwoordig wordt dat een steeds bekender begrip onder het woord catering. Mensen willen massaal gaan barbecueën tijdens bepaalde feesten en vinden het heerlijk om dat vooral in het lente- en zomerseizoen te doen. Maar waarom is het nu ineens zo populair en waarom vinden mensen eigenlijk een BBQ op locatie zo leuk om te doen qua catering? Dat lees je allemaal terug in deze blog over de nieuwste trend in de cateringwereld.

Iedereen kan makkelijk mee eten

Bij een BBQ is het erg makkelijk om voor iedereen van het feest iets klaar te maken. Je kan verschillende soorten vlees klaar leggen en de gasten kunnen zelf uitkiezen wat ze precies willen. Maar niet alleen voor de vleesliefhebbers onder ons is er wat te vinden. Voor de vegatartischers is het net zo leuk om een BBQ op locatie te regelen. Het is voor hun wel fijn als er een aparte grill is waar bijvoorbeeld verschillende groente of vleesvervangers worden gemaakt, maar dat is ook zeker mogelijk. Dus het is echt ideaal om een bbq te geven voor iedereen.

Catering kan makkelijker bepaalde dingen regelen

Niet alleen is het voor de feestgangers een makkelijke manier van eten, maar als cateringsbedrijf profiteer je ook van allerlei voordelen. Je maakt daar het vlees of groente ter plekke klaar, dus je hoeft alleen het vlees meer te nemen en een gril te regelen. Dan kun je ook het geklaag niet krijgen dat het eten koud is. Het wordt daarbij ook meteen live en vers gemaakt en dat is zeker fijn en leuk om voor de feestgangers te zien.

Het geeft een leuke sfeer

Het laatste grootste pluspunt waarom een BBQ op locatie zo populair is geworden, komt omdat het een leuke en gezellig sfeer afgeeft bij iedereen. Het geeft vooral een huiselijke sfeer. Je kan ook allemaal zelf meekijken wat er allemaal gebeurt en het wordt allemaal veilig gedaan. Kortom, heb je binnenkort een feest waar je catering voor nodig hebt, kies voor een BBQ.

voordelen big green egg

Wat zijn de voordelen van een Big Green Egg bbq?

Heb jij al een Big Green Egg bbq in de tuin staan? Er zijn steeds meer huishoudens die voor deze karakteristieke barbecue kiezen. De kans is groot, dat je dit model al eens in de winkel of bij iemand anders hebt zien staan. De populariteit van de Big Green Egg hangt samen met het feit, dat het concept achter deze bbq uniek is. Gerechten die je op deze barbecue bereidt krimpen nauwelijks en krijgen een fijne, zachte smaak. Daarbij blijft het vlees mals. Iets wat vaak lastiger is op een goedkoper model barbecue. Op deze pagina lees je meer over de voordelen die de Big Green Egg haar gebruikers biedt. 

Snel klaar voor gebruik en eenvoudig aan te steken

Het aan moeten steken van een barbecue kan tot grote frustraties leiden. In het bijzonder wanneer je een barbecue op kolen gebruikt. Het duurt vaak even voor het vuur de kolen goed pakt. Daarbij kan de wind het vuur al snel weer doven en vooral veel rook veroorzaken. Een Little Green Egg is heel eenvoudig en veilig aan te steken. Daarbij kan de barbecue in vergelijking met andere modellen op kolen snel gebruikt worden. De Little Green Egg is na zo’n 10 minuten klaar om het eerste vlees of de eerste groenten te bakken. Wist je trouwens dat er ook prima alternatieven zijn voor deze toch wel dure barbecue? Lees hier wat het beste Big Green Egg alternatief van dit moment is. Zo bespaar je geld en profiteer je van dezelfde voordelen!

Little Green Egg beschikt over dikke keramische wanden

Uniek aan de Little Green Egg zijn ook de dikke keramische wanden van dit model. Deze wanden maken dat de warmte goed kan worden vastgehouden, wat de kwaliteit van het vlees, de vis of de verse groenten ten goede komt. Wist je dat je het vlees of de vis vaak maar een of twee keer hoeft te draaien? Zo komt het gerecht zo mals mogelijk van het vuur af en behoudt het z’n smaak beter. Het is verleidelijk om het vlees regelmatig om te draaien, maar dat is onverstandig. Wil jij een echte BBQ-expert worden? Lees dan deze tips voor een geslaagde bbq!

Online kruiden vinden voor de BBQ

Steeds meer dingen doen we digitaal. Iemand die je tien of twintig jaar geleden had verteld wat we tegenwoordig allemaal via het internet doen had je voor gek verklaard zonder de wetenschap van nu. Het internet en de digitalisering heeft een grote invloed op diverse onderdelen in de samenleving. De wereld wordt een stuk kleiner en voor steeds meer boodschappen gaan we tegenwoordig net zo makkelijk online shoppen.

 Niet alleen voor kleding, maar ook voor voedingsmiddelen en bijvoorbeeld kruiden en specerijen kunnen we tegenwoordig terecht in diverse webshops met een breed aanbod en vaak scherpe prijzen. Naast het gemak, is het ook een stuk makkelijker om producten uit andere werelddelen te verkrijgen. Zo vind je bijvoorbeeld op het gebied van kruiden en specerijen een gigantisch aanbod aan exotische producten om jouw eten nog meer smaak mee te geven.

Tip: Natural Spices kruiden kopen online

In Nederland vind je restaurants uit alle windstreken

Veel mensen zeggen dat Nederland geen rijke eetcultuur heeft en voor veel mensen mag Hollandse kost dan misschien niet de meest vooruitstrevende of gedurfde gerechten opleveren, de Nederlandse keuken is eigenlijk veel meer dan dit. Wanneer je kijkt naar bijvoorbeeld het grote aantal restaurants in Nederland en de verschillende wereldkeukens die hier terug te vinden zijn dan zie je een enorme diversiteit. Van Italiaans tot Aziatisch tot Oost Europees, je kan het zo gek niet bedenken of elke stad in het land heeft er wel een restaurant aan gewijd. 

Ook voor restaurateurs is het belangrijk dat om zo authentiek mogelijk te koken volgens de receptuur uit de originele keuken de juiste ingrediënten gebruikt worden. Door de variëteit in verschillende restaurants in Nederland is de vraag naar verschillende kruiden en specerijen ook toegenomen en zijn er ook steeds meer producten beschikbaar op dit gebied.

Uitgelicht: Kant en Klare Marinades Online Kopen

Met kruiden en specerijen van over de hele wereld maak je elk authentiek gerecht in je eigen keuken

Als Nederlands gaan we graag de wereld over en reizen we graag. We ontdekken graag nieuwe plaatsen en bezoeken ook regelmatig de plaatselijke restaurants om de lokale keuken te ontdekken. Bij aankomst terug in Nederland, denk je soms met weemoed terug aan een fantastische reis en een overheerlijke ervaring van lekker eten. Het mooie is, dat je tegenwoordig bijna alle kruiden en specerijen van over de hele wereld in Nederland kan krijgen, zodat je zelf in je eigen keuken de mooiste gerechten uit verre landen op een authentieke manier kan maken, waarbij je die fantastische herinneringen weer helemaal doet herleven.

Pizza maken met deegbollen

Een pizza is natuurlijk een fantastisch gerecht waar iedereen optimaal van kan genieten. Het is een gerecht dat ook veel wordt gegeten door mensen over de hele wereld. Je hebt ongetwijfeld zelf ook wel eens een heerlijke pizza tot jou genomen. 

Het punt is echter dat het natuurlijk leuk is om een pizza te kopen, maar het kan ook leuk zijn om zelf eens een pizza te maken. Je kunt dan helemaal zelf bepalen wat jij op je pizza wil doen. Dat is natuurlijk zeer leuk. Je kunt een pizza maken met deegbollen van Monte Pizza Crust. Maar wat mag er sowieso niet ontbreken op jouw pizza? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Pizza met vis

Een pizza met vis is natuurlijk fantastisch en bovendien is vis erg gezond. Maar welke vissoorten lenen zich het beste voor de pizza. Wellicht heb je zelf wel eens een pizza met vis erop gekocht bij een lokale horecazaak. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een pizza met zalm. Zalm is om verschillende redenen zeer gezond. Aan de ene kant is zalm voorzien van heel veel eiwitten. Dat is goed voor de spieren. Tegelijkertijd is zalm ook zeer gezond, omdat er veel Omega 3 in zit. Dit zijn vetzuren die heel erg goed zijn voor je gezondheid.

Naast zalm is tonijn natuurlijk ook heerlijk op de pizza. Dit zijn echter de meer standaard vissoorten alwaar je ook wel voor bij de pizzeria terecht kunt. Het kan echter ook leuk zijn om eens hele andere pizza’s te proberen. Daarbij kun je denken aan pizza met haring. Wellicht is dat wel heel lekker? Ga er eens lekker mee aan de slag, want wie weet lukt het jou wel een om een fabuleuze pizza te bouwen.

Pizza met vlees

Natuurlijk zijn er ook verschillende vleessoorten heerlijk op de pizza. Daarbij kun je denken aan kip, salami en nog veel meer. Ook hierbij kan het leuk zijn om eens lekker te experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld ook pizza’s voor je familie maken. Het is ook een leuk cadeau om eens te geven.

Pizza met groenten

Ook voor de vegetariërs onder ons is een pizza goed weggelegd. Er is namelijk niets zo lekker als een warme pizza vol verse, knapperige groentes. Eigenlijk kun je alle groenten wel op je pizza kwijt, waardoor je een enorm gevarieerd dieet kunt ontwikkelen. Ben je veganistisch? Laat dan de kaas achterwege, of koop een paar plakjes veganistische kaas.

Waarvoor kun je houtpellets gebruiken?

Met de constante stijging van de kosten van olie en fossiele brandstoffen, hebben mensen de neiging om een ​​meer budgetvriendelijk houtpellets te kopen. In dit opzicht wordt de houtpelletketel wereldwijd gebruikt. Verwarming op houtpellets beschikt over een verscheidenheid aan decoratieve kachels en boilers, evenals een energie- en kostenefficiënte functie. 

Allereerst kunnen we niet ontkennen dat houtpellets zuinig zijn. De uitbraak van Covid-19 moedigt huishoudsters aan om hun gelduitgaven te optimaliseren. Dit resulteert in het feit dat ketels op houtpellets aan populariteit winnen, omdat dit soort grondstof niet duur is. Gedetailleerd, houtpellets zijn slechts overgebleven houtmaterialen en hun prijzen blijven gedurende een jaar stabiel. Bovendien is dit materiaal absoluut energiezuinig. Op gedetailleerde basis kan een klein aantal houtpellets een grote hoeveelheid stroom produceren. Hoe het ook zij, de installatie van pelletinzetstukken is nogal gecompliceerd, aangezien niet alle haarden houtpellets kunnen gebruiken. Ook staan ​​houtpelletketels erop dat ze regelmatig worden onderhouden om de beste prestaties te leveren. Daarom is het noodzakelijk om op deze problemen te letten.

Houtpellets voor grills en rokers

Wat zijn de voordelen van houtpellets bij het grillen van vlees met houtpellets? Als het aankomt op de bbq, maken mensen zich grote zorgen over sommige soorten brandstof vanwege hun negatieve invloed op de gezondheid van de mens. Gelukkig hebben houtpellets een brandbaar en koolstofreducerend vermogen. Deze prachtige functie motiveert mensen om in het dagelijks leven houtpellets te gebruiken bij het maken van bbq in plaats van kolen en houtskool.

Houtpellets kopen voor de BBQ

Bovendien maken houtpellets het veel gemakkelijker om de temperatuur van de roker onder controle te houden, wat een belangrijke rol speelt bij het maken van heerlijk vlees. Bovendien produceert dit soort brandstof een constante hoeveelheid rook in plaats van veel as. Dan kun je zien dat pellet veel langer en heter kan branden en je een leuk BBQ-feestje kunt geven. Naast de eerder genoemde voordelen, zijn de nadelen van houtpellets te zien dat ze minder smaak geven en een gebrek aan flexibiliteit hebben. Het is omdat ze houtresten en zaagsel bevatten die de neiging hebben om samen te binden, wat leidt tot een afname van de vleessmaak. Bovendien kun je met het gebruik van houtpellets de temperatuur nauwelijks direct veranderen bij het koken van bepaalde soorten voedsel. Dit kost soms wat tijd.
Je kunt de beste houtpellets kopen bij Golden Flame.


Post navigation