Welk eten serveer je op je bruiloft?

Bij een traditionele bruiloft hoort ook een diner. Hoe dat diner eruit ziet, mag je helemaal zelf weten. Wel is het zo netjes om je dag gasten van eten te voorzien, voordat het feest ’s avonds losbarst. Welk eten zet je je gasten voor? Wellicht dat je in dit artikel enkele inspiratietips vindt.

Buffet

Een veel voorkomende vorm van diner op een bruiloft, is het serveren van een buffet. Met een buffet creëer je een informele sfeer tussen de gasten, omdat je niet van een vaste zitplek voorzien bent. Als bruid kan jij met je grote maat bruidsjurk wisselen tussen verschillende gasten, en op die manier tijd en aandacht voor al je gasten hebben. Ook worden er verschillende gerechten geserveerd op een buffet, waardoor er altijd wel iets bij zit wat de gasten lusten.

Barbecue

Als het mooi weer is, kan je ook kiezen om een barbecue te organiseren voor de gasten. Vooral voor kleine gezelschappen is dit fijn. Kleed de barbecue leuk aan door ook verschillende salades, brood en smeersels aan te bieden. Naast vlees kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor gepofte aardappels van de barbecue. Het komt niet vaak voor, daarom is het wel origineel. Ook hier heerst een informele sfeer en je kan gemakkelijk wisselen van plek, om met alle gasten even een praatje te maken.

Driegangen diner

Wil je gaan voor chique, kan je ook kiezen om een driegangen diner te serveren. Wel moet je van te voren dan goed nadenken over de tafelindeling, want tijdens een chique diner is het niet handig om te blijven lopen en af te wijken van de indeling. Het overzicht van wie wat al heeft gehad, is dan helemaal weg. Ook moet je van tevoren goed nadenken over welke gerechten je dan wil serveren. Het handigst is om wel te kiezen voor wat algemene gerechten die iedereen over het algemeen lekker vindt. Zo voorkom je dat gasten met honger weer naar huis gaan.

bbq wijnen

BBQ wijnen

De eerste zonnestralen in het lenteseizoen zijn voor velen een reden om de BBQ aan te steken. Want wie houdt er nou niet van een gezellige BBQ met vrienden of familie. Een warme dag of zomeravond zijn zeer geschikt voor een BBQ maar ook in de winter steken we steeds vaker de BBQ aan. Barbecuegerechten zijn er in allerlei soorten en maten, van vis tot vlees en natuurlijk ook vegetarisch. Welke gerechten er ook worden geserveerd, een BBQ is wat ons betreft pas compleet als hier lekkere bijpassende wijnen bij worden geserveerd. Meer over barbecuewijnen en welke wijn het beste bij welk barbecuegerecht past lees je hieronder.

BBQ wijnen bij vleesgerechten

Er zijn verschillende soorten vleesgerechten van de barbecue die om verschillende soorten wijnen vragen. Ga je voor een wat steviger stuk vlees zoals een biefstuk of ribeye, kies dan ook voor een stevige rode wijn met hoge zuurgraad en veel tannines. De eiwitten uit het vlees zorgen ervoor dat de tannines soepel van smaak worden. Rode wijnen die passen bij rundvlees van de barbecue zijn de Merlot, Syrah of Cabernet Sauvignon. Varkensvlees van de barbecue zoals een speklap of spareribs vragen om een meer soepele rode wijn zoals een lekkere Italiaanse Primitivo. Bij kipgerechten kunnen zowel fruitige rode wijnen worden geserveerd maar ook een volle witte wijn zoals een Chardonnay past goed bij de smaak van kip.

BBQ wijnen bij visgerechten

Ook vis is heerlijk te bereiden op de barbecue. Welke wijn hierbij past is afhankelijk van de soort vis. Bij vette of gerookt vis van de barbecue is het belangrijk om te kiezen voor een krachtige rosé wijn of witte wijn zoals een volle Chardonnay of Viognier. Bij de smaak van witvis of garnalen van de barbecue past frisse witte wijn uitstekend zoals een Sauvignon Blanc of Verdejo.

Wijnen bij een vegetarische barbecue

Een vegetarische barbecue of groentegerecht van of bij de barbecue vraagt weer om hele andere wijnen. Bij gegrilde groente van de barbecue kun je het best kiezen voor een frisse Sauvignon Blanc wijn. Voor een salade bij een barbecue wordt geserveerd kies je voor een lichte, fris en fruitige wijn zoals de Grüner Vetliner.

Adviezen voor een geslaagde barbecue

Naast de hierboven genoemde wijn en spijs tips zijn er nog een aantal belangrijke principes om je aan te houden tijdens een barbecue om ervoor te zorgen dat zowel de wijn als de gerechten extra goed smaken. Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je rosé en witte wijn goed gekoeld schenkt tijdens een barbecue en ook een rode wijn mag licht gekoeld worden geschonken. Bij een te warme wijn kan de smaak van alcohol namelijk overheersen. Daarnaast kun je erop letten dat de wijnen die je schenkt niet een te hoog alcoholpercentage bevatten. Deze tip is vooral van belang wanneer de barbecue op een warme zomerse dag plaatsvindt en de gasten lekker doordrinken van hun wijn.

Het belangrijkste is natuurlijk om met z’n allen te genieten van het gezelschap, het lekkere eten en de bijpassende BBQ wijnen!

Tips voor een geslaagd feestje in de tuin

Geef jij binnenkort een feestje in de tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je wilt natuurlijk dat jouw feestje memorabel wordt, maar hoe doe je dat? Voor een leuk feestje in de tuin hebben wij een aantal tips opgesteld. Hierdoor wordt jouw feestje een groot succes. Lees snel verder welke tips dit zijn… 

  1. Karaokeset

Voor een knallend feestje in de tuin is het leuk om een karaokeset te halen. Deze zou je kunnen huren, maar ook kunnen kopen. Schaf een karaokeset aan tijdens Black Friday om zo voordelig mogelijk uit te zijn! Jullie kunnen de beste hitjes tot heerlijke meezingers opzetten, de hele tuin zingt toch wel mee. Een karaokeset zal meteen zorgen voor een goede sfeer op jouw feestje. 

  1. Goede speakers

Heb jij niet zo’n zin in het gezang van je vrienden en familie? Zorg dan voor goede speakers waarop je je favoriete afspeellijst kunt afspelen. Een voorbeeld van deze goede muziekinstallaties zijn de Sonos speakers. Door deze speakers op verschillende plekken neer te zetten, is er over de hele tuin goede kwaliteit muziek te horen. Als je gebruik maakt van Spotify zou je zelfs nog een gezamenlijke afspeellijst kunnen creëren. Zo heeft iedereen zijn favoriete nummers op jouw feestje. Als dat niet gezellig wordt… 

  1. Wat doe je met eten? 

Als je een feestje gaat geven is het ook belangrijk dat je goed nadenkt over hoe je het eten gaat regelen. Wordt het een feestje met alleen maar borrel? Dat is handig… Zet dan genoeg lekkernijen op tafel. Wil je liever een barbecue in de tuin? Daar komt net wat meer voorbereiding bij kijken. Snijd de groenten en leg het vlees en vegetarische hapjes alvast klaar. Zodra de gasten aankomen steek je de barbecue aan en is het eten binnen no time geserveerd! 

  1. Dranken

Naast eten is het ook belangrijk dat je van genoeg verschillende dranken bent voorzien. Denk aan alcoholische drankjes zoals bier en wijn, maar zorg ook voor non-alcoholische dranken. Hierdoor is er voor iedereen genoeg keuze! Daarbij is het ook fijn als er eigenlijk te veel drank in huis is. Je wilt niet op je eigen feestje tussendoor nog naar de supermarkt moeten… 

  1. Self-service is key!

Bij binnenkomst van de gasten kan je meteen aangeven dat er self-service geldt op jouw feestje. Vrienden en familie kunnen zelf hun drankje pakken en dat scheelt jou erg veel tijd. Niet alleen jouw gasten genieten meer van het feest, maar ook voor jou is het leuker als je niet de hele tijd met iedereen rekening moet houden. 

  1. Het weer

Aangezien het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar is, kan je geen rekening houden met goed weer. Zorg er dus voor dat je genoeg plekken hebt waaronder je gasten kunnen schuilen. Hierdoor kan het feest gewoon doorgaan als het begint te regenen. Mocht je een tuinfeestje geven in de wat koudere maanden is het fijn als je warmtelampen regelt. Hierdoor laat jij je in ieder geval niet verrassen door het weer…

Met deze tips wordt jouw feest sowieso een grandioos succes! We wensen je erg veel succes met de voorbereiding van dit tuinfeestje en uiteindelijk vooral heel veel plezier. 

Wijn opslaan in wijnmeubels

Of je nu je woonkamer een wijn accent wilt geven bij de inrichting, of werkelijk professionele barmeubels nodig hebt voor in je kelder, een wijnmeubel is speciaal.
Vanaf het ontwerp op papier door een goede meubelmaker, tot en met het plaatsen in je huiskamer, keuken of kelder, een wijnmeubel is een persoonlijk stuk, elk meubel hoort uniek te zijn.

Eerst moet je bepalen welk meubel voor jou het beste is. Hoe groot moet het zijn, maar ook, hoe groot is de verzameling wijnen die je wilt opslaan. Hoe wil je de koeling voor je wijn ingebouwd hebben? Moet het er echt uitzien als een wijnmeubel of wil je de flessen juist een beetje verbergen?

Groter wijnmeubels wordt natuurlijk een cava, een ingebouwde wijnruimte, met koeling, zitplaatsen en tafeltjes, waar je met je partner lekker kunt genieten van een glaasje op exact de juiste temperatuur.

Wijn moet rusten

Wijnflessen worden niet staand opgeslagen, ze moeten liggen. Daarom is de diepte van een eenvoudig wijnmeubel weinig meer dan de lengte van een gemiddelde wijnfles. Een ander onderdeel van het met rust laten van flessen wijn is het afstoffen. Dat is eigenlijk streng verboden. Stof op een wijnfles is een teken van leeftijd. De wijnflessen worden dus liggend opgeslagen, met de bodem een beetje lager dan de top en het etiket naar boven.

De hals van de flessen moet natuurlijk wel bereikbaar blijven, je wilt tenslotte zien welke wijn je nu in handen hebt.
Dit geeft een basis ontwerp van het wijnmeubel voor je huis. Het aantal flessen wijn dat je er in wilt opslaan bepaald de breedte en de hoogte. Wil je de wijn ten toon stellen? Dan krijgt je wijnmeubel minder kastdeurtjes.

Een goed wijnmeubel wordt speciaal ontworpen

Het beste wijnmeubel wordt op de plaats waar het komt gebouwd. Je hebt dus een meubelontwerper nodig die ook bekend is met het opslaan van wijnen. Dat zal de zoektocht behoorlijk beperken, want die ontwerpers zijn moeilijk te vinden.

Dan ga je met die man, of vrouw natuurlijk, aan tafel zitten en je verteld precies wat jij nodig hebt in jouw woonkamer of in jouw kelder. Je moet precies uitleggen waar de elektriciteit het meubel binnenkomt bijvoorbeeld, want het koel element hoort bij je wijnmeubel.

De ontwerper gaat dan natuurlijk in je huis de maten van de ruimte noteren. Ook zal daar bepaald worden welke houtsoorten gebruikt gaan worden, gezien de verdere inrichting van je huis.

Een goed wijnmeubel koop je dus niet even in de meubelgroothandel!

Bron: Wineandbarrels.nl

Terug naar kantoor, hoe pakken we dat aan?

Anderhalf jaar lang hebben veel kantoren amper mensen kunnen ontvangen. Er werd veel thuis gewerkt en we zijn bijna vergeten hoe het is om weer op kantoor aan de slag te gaan. En dus is het goed om een beetje voor ogen te hebben wat er allemaal bij komt kijken voor mensen die na lange tijd de bal weer oppakken en de gang naar hun kantoor maken. Daarom; hoe pak je dit eigenlijk aan? En is het misschien tijd om iets helemaal anders aan te pakken?

Vul de voorraadkasten aan

Koelkasten en voorraadkasten zullen angstig leeg zijn na anderhalf jaar stilte. Daarom is het verstandig om eerst even een tripje naar de groothandel te maken. Koffie, koek, fruit, frisdrank, noem het allemaal maar op. Als je je collega’s eindelijk weer eens in de ogen mag kijken, is het fijn om te weten dat ze allemaal weer kunnen genieten van een goede bak koffie.

Maak het kantoor goed schoon

Voordat iedereen weer binnen wandelt, is het verstandig om eens even goed met de poetsdoek in de weer te gaan. Immers; als er lange tijd weinig is gebeurd, gaat er overal stof en aanslag zitten. En wat je niet wilt, is dat iedereen terugkomt in een vies kantoor. Daarom loont het de moeite om eens even goed de handen uit de mouwen te steken voordat je de deuren weer open gooit. Het maakt je kantoor tot een prettige plek, waar het fris ruikt en waar iedereen weer vol goede moed aan de slag kan gaan. 

Maak een plan voor eventuele nieuwe werknemers

Niet iedereen zal zo bekend zijn met je kantoor als jij. Het kan heel goed zijn dat je in de loop van de tijd nieuwe werknemers hebt aangenomen die nog helemaal niet op kantoor zijn geweest. Zorg er daarom voor dat er een plan is voor deze mensen, zodat ze zich volledig welkom voelen. Leid ze rond, stel ze voor en zorg ervoor dat ze zich thuis voelen. Ook een korte uitleg van de ins & outs van je kantoor zal zeer op prijs gesteld worden. Op die manier krijgt ook de nieuwe werknemer een vliegende start en zal hij of zij zich snel gemakkelijk en thuis voelen.

Zorg ervoor dat men niet de hele dag stilzit

De hele dag zitten. Het is een beetje wat je doet op kantoor, maar dat hoeft niet per se. Misschien is de terugkeer naar kantoor juist wel het beste moment om het anders aan te pakken. Verruil je traditionele bureaus voor bureaus waar je aan kan staan, of zorg ervoor dat iedereen om de twee uur even een stukje wandelt. Het maakt het kantoorleven een stuk gezonder als men de kans heeft om af en toe even wat te bewegen. 

Al met al zal het soms een beetje onwennig zijn om weer op kantoor te werken, maar als je je kantoor zo uitnodigend mogelijk maakt, is die drempel voor iedereen zo laag mogelijk en is het voor iedereen een fijne ervaring. 

De ideale barbecue voor op locatie

De warmere temperaturen liggen weer om de hoek, wat betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijks terugkerende barbecue. Ieder jaar geniet iedereen wel minstens een keer of twee van een goede, gezellige barbecue en ook dit jaar, na alles wat er is gebeurd, kunnen mensen die goed gebruiken. Het maakt dus niet uit waar je de barbecue organiseert, met wie je bent of wat dan ook. Op veel verschillende plekken kunnen namelijk barbecues worden georganiseerd en hier lees je hoe.

Standaard, maar praktisch

De meeste barbecues vinden thuis plaats of op de camping tijdens een camping bbq. Als je op de camping bent, ben je misschien wel in bezit van een barbecue, maar mocht dit niet zo zijn, dan kun je via de Barbecueboer een barbecue regelen. Hierna lees je wat er allemaal bij komt kijken als je bij de Barbecueboer een barbecue bestelt. En nee, je bestelt niet alleen een barbecue, maar ook het vlees en allerlei lekkernijen erbij. Ook kun je bij de Barbecueboer terecht voor het organiseren van een bedrijfsbarbecue. Wat je allemaal zoal voor lekkers kunt krijgen, dat lees je aan het einde. 

Geef het werk uit handen

Het werk uit handen geven klinkt misschien wat apart, maar eigenlijk is het heel praktisch. Bij de Barbecueboer kun je namelijk een volledig ‘barbecuepakket’ aanschaffen, mogelijk te bestellen vanaf 5 personen. De Barbecueboer levert een gasbarbecue, borden, bestek en nog eens al het eten! Het enige wat jij en je gasten hoeven te doen, is genieten van het heerlijke eten. Opruimen? Dat hoef je ook niet op je te nemen. De Barbecueboer zorgt er namelijk ook voor dat, op overleg over wanneer, de barbecue en alle afwas weer wordt opgehaald waarnaar zij ervoor zorgen dat het weer spik en span wordt. Dit klinkt toch echt ideaal?

Allerlei lekkers

De Barbecueboer beschikt over verschillende bbq-pakketten en wanneer jij een bbq organiseert, kun je een van deze pakketten kiezen of meerdere pakketten met elkaar combineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het basis barbecue pakket, beef en steak barbecue pakket of het vis en gamba barbecue pakket. Dit zijn drie van vele soorten bbq-pakketten van de Barbecueboer. Tijdens het organiseren van een bedrijfsbarbecue heb je waarschijnlijk te maken met een grote groep mensen en is het misschien dan de vraag wie de barbecue daadwerkelijk in gebruik gaat nemen. Mocht dit niet op iemand zijn takenlijstje staan, dan kun je bij de Barbecueboer zelfs een kok inhuren die het vlees tijdens het feest bereidt. Zo geef je daadwerkelijk alles uit handen, maar kun je wel volop genieten van het feest.

winterbarbecue organiseren

7 tips voor het organiseren van een winterbarbecue

Ben jij een échte liefhebber van barbecueën? Dan heb je er vast weleens aan gedacht om een winterbarbecue te organiseren. Je hoeft echt niet te wachten tot de zomer om de barbecue aan te steken. Ook bij koude winterse temperaturen kun je perfect barbecueën. Wij geven hieronder 7 tips voor het organiseren van een geslaagde winterbarbecue!

1. Zorg voor extra warmte

Om maximaal te kunnen genieten van het lekkere eten is het van belang dat gasten het niet koud hebben. Daarom is het essentieel om terrasheaters en vuurkorven te plaatsen. Die zorgen voor extra warmte tijdens het eten. Tevens zorgen ze ook voor extra sfeer. Ook erg leuk is het voorzien van je gasten met kussens en dekentjes, zodat ze er lekker warm en gezellig bij kunnen zitten.

2. Back-up plan bij slecht weer

In de zomermaanden kun je vaak een barbecue organiseren zonder na te denken over het weer en wat te doen bij neerslag. Bij een winterbarbecue is dit anders: het is dan juist ontzettend belangrijk om een back-up plan te hebben. Zorg ervoor dat je altijd overdekt verder kunt eten. Zet een partytent in de tuin of ga binnen eten.

3. Duidelijke uitnodiging

Als je gasten uitnodigt voor een barbecue in de wintermaanden, dan is het erg belangrijk om te zeggen dat het om een winterbarbecue gaat. Maak daarbij duidelijk dat ze zich warm moeten aankleden. Dit voorkomt koukleumen tijdens het eten. 

4. Voorkom koude wind op de bbq

Wist je dat koude wind dat op je barbecue blaast de temperatuur kan beïnvloeden waardoor het vlees minder snel gaart? Het is dan ook van belang om de bbq uit de wind te plaatsen. Bij een barbecue met gesloten deksel heb je minder last van dit probleem.

5. Voldoende brandstof

Hoe groter het temperatuurverschil tussen de barbecue en buitenlucht, des te meer brandstof er nodig is om de barbecue op temperatuur te houden. Let er daarom op dat je genoeg brandstof in huis hebt. Je kan maar beter een zak kolen of fles propaangas achter de hand hebben.

6. Seizoensgroenten

Hoe leuk is het om tijdens de winterbarbecue te gaan voor groenten die horen bij het winterseizoen. Denk bijvoorbeeld aan paddestoelen, wortelen, prei, rodekool, pastinaak, spruiten, schorseneren en noem zo maar op. Maak een lekkere salade met deze winterse seizoensgroenten of grill ze op de bbq.

7. Sfeerverlichting

Maak je tuin gezellig met kaarsen, led snoeren, lampionnen en misschien zelfs een tuinkachel. Tijdens wintermaanden is het vroeg donker, waardoor je maar beter voldoende sfeerverlichting kunt ophangen.

Verschillende soorten bieren uitproberen? Dat doe je zó

Ben je een ware liefhebber van bier? En vind je het ook leuk om verschillende soorten bier uit te proberen? Dan mag je tegenwoordig in je handjes wrijven. Door de jaren heen zijn er namelijk meerdere soorten biertjes op de markt gekomen. Dit varieert van alcoholvrije biertjes tot aan unieke tripel biertjes. 

Zou je graag nóg meer soorten bier uit willen proberen? Dan heb je daar meerdere mogelijkheden voor. Meerdere mogelijkheden waarmee je het bierarsenaal in jouw voorraadkast mee uit kunt breiden.

Ga zelf bier brouwen!

Vind je het leuk om zelf de handjes uit de mouwen te steken? En lijkt het je ook leuk om zelf bier te brouwen? Dan doe je er verstandig aan om een bierbrouw pakket te bestellen. Met een dergelijk pakket kun je allerlei soorten bieren zélf maken. Volledig naar jouw eigen smaak dus. Het leuke hieraan is dat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan, waarna je van de unieke smaken kunt genieten. 

Ga naar een speciaal biercafé

Ook is het mogelijk om naar een speciaal biercafé te gaan. Dit is een café waarin soms wel honderden soorten biertjes geschonken worden. je kunt hierbij denken aan biertjes van de tap, maar ook aan allerlei speciaal biertjes. Juist dankzij het uitgebreide aanbod ben je in staat om veel verschillende soorten bieren uit te proberen. Ondertussen geniet je ook nog van de gezelligheid in een dergelijk biercafé.

Ga regelmatig naar het buitenland

Als je écht unieke bieren uit wilt proberen, zou je eigenlijk naar het buitenland moeten gaan. In Tsjechië drinkt men bijvoorbeeld heel ander bier dan in Spanje. Door naar meerdere landen te gaan, kun je echt meerdere soorten bieren uitproberen. Bieren waarvan de smaken in ieder geval ongekend uiteenlopen. 

Wat is voor jou de beste optie?

Op welke manier wil jij verschillende soorten bieren uitproberen? De keuze is aan jou. Opvallend is in ieder geval dat meer en meer mensen zelf bier brouwen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar je bepaalt hierbij ook nog de smaak van het bier. Des te vaker dit doet, des te bedrevener je hier in wordt. Dit merk je dan ook terug aan de heerlijke smaak van het door jou gebrouwen bier!

De lekkerste vormen van catering

Het organiseren van een bijeenkomst of feest is voor veel mensen erg lastig. Zo is eten vaak een gevoelig puntje. Je hebt bij vele bijeenkomsten te maken met vele mensen. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak, eigen voorkeuren en eigen eetregels. Om voor iedereen een geslaagde maaltijd te verzorgen kan een lastig karwei zijn. Gelukkig zijn er vele verschillende vormen van catering. In dit blog worden de lekkerste vormen van catering op locatie behandeld en wordt uitgelegd op welke feesten of bijeenkomsten deze het best uit de verf komen.

Buffet

Een buffet is één van mijn persoonlijke favorieten. Het buffet kan op verschillende sitauties ingezet worden. Zo kan een buffet erg lekker zijn tijdens een Open dag voor de werknemers, maar ook tijdens een informelere bijeenkomst. Het grote voordeel van een buffet is dat iedereen kan pakken waar hij of zij zin in heeft. Zo weet je zeker dat iedereen eet waar die behoefte aan heeft. Daarnaast is het gegarandeerd dat iedereen zijn maag voldoende kan vullen. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de cateraar die je kiest.

Barbecue

Een andere optie van catering kan zijn om te gaan barbecueën. Iedereen kent barbecueën en doet dit ook regelmatig. Iedereen weet dat barbecueën zorgt voor een goede combinatie tussen gezelligheid en heerlijk eten. Aangezien je vaak een poosje moet wachten tot er een stukje vlees klaar is heb je alle tijd om ondertussen goede gesprekken aan te gaan. Een barbecue is ideaal voor informele bijeenkomsten. Denk aan een bedrijfsfeest, of een afsluiting van een school- of werkjaar. Het is natuurlijk wel van belang dat er goed weer is, dit is misschien wel de belangrijkste factor voor een geslaagde barbecue.

Hapjes

Als je opzoek bent naar iets kleiners dan kun je ook kiezen voor hapjes. Een cateraar inhuren om lekker hapjes te verzorgen zorgt ervoor dat alle aanwezigen tevreden zijn. Hapjes uitdelen kan ideaal tijdens een diploma-uitreiking of tijdens een ander soort formele bijeenkomst. Je kunt kiezen uit verschillende soort hapjes, het is maar net wat de gelegenheid schikt. Een tip is dat je tijdens het zoeken naar een cateraar goed onderzoek doet naar de cateraar. Zo wil je natuurlijk dat alles zo goed mogelijk geregeld is.

BBQ op locatie wordt de nieuwste trend in de cateringwereld

Als mensen denken aan het woord ‘Catering’ zullen niet snel denken aan een BBQ op locatie. Maar tegenwoordig wordt dat een steeds bekender begrip onder het woord catering. Mensen willen massaal gaan barbecueën tijdens bepaalde feesten en vinden het heerlijk om dat vooral in het lente- en zomerseizoen te doen. Maar waarom is het nu ineens zo populair en waarom vinden mensen eigenlijk een BBQ op locatie zo leuk om te doen qua catering? Dat lees je allemaal terug in deze blog over de nieuwste trend in de cateringwereld.

Iedereen kan makkelijk mee eten

Bij een BBQ is het erg makkelijk om voor iedereen van het feest iets klaar te maken. Je kan verschillende soorten vlees klaar leggen en de gasten kunnen zelf uitkiezen wat ze precies willen. Maar niet alleen voor de vleesliefhebbers onder ons is er wat te vinden. Voor de vegatartischers is het net zo leuk om een BBQ op locatie te regelen. Het is voor hun wel fijn als er een aparte grill is waar bijvoorbeeld verschillende groente of vleesvervangers worden gemaakt, maar dat is ook zeker mogelijk. Dus het is echt ideaal om een bbq te geven voor iedereen.

Catering kan makkelijker bepaalde dingen regelen

Niet alleen is het voor de feestgangers een makkelijke manier van eten, maar als cateringsbedrijf profiteer je ook van allerlei voordelen. Je maakt daar het vlees of groente ter plekke klaar, dus je hoeft alleen het vlees meer te nemen en een gril te regelen. Dan kun je ook het geklaag niet krijgen dat het eten koud is. Het wordt daarbij ook meteen live en vers gemaakt en dat is zeker fijn en leuk om voor de feestgangers te zien.

Het geeft een leuke sfeer

Het laatste grootste pluspunt waarom een BBQ op locatie zo populair is geworden, komt omdat het een leuke en gezellig sfeer afgeeft bij iedereen. Het geeft vooral een huiselijke sfeer. Je kan ook allemaal zelf meekijken wat er allemaal gebeurt en het wordt allemaal veilig gedaan. Kortom, heb je binnenkort een feest waar je catering voor nodig hebt, kies voor een BBQ.


Post navigation